неделя, 1 ноември 2009 г.

Transsexuals descend on Thailand !



Transsexuals descend on Thailand !

(02:01) Rough Cut

Oct. - Mexico's Erica Andrews won the Miss International Queen 2006 title in Thailand's resort town of Pattaya, where the world's biggest transsexual beauty pageant was held.


Space4men


Японка се окичи с титлата Мис Транссексуална`2009 !

На конкурс в Патая, Тайланд, японката Харуна Аи, родена от мъжки пол преди 37 г., бе обявена за Мис Трансексуална.
Тя спечели в оспорвана конкуренция с още 20 създания, пристигнали от четирите краища на света. За нейни подгласнички бяха избрани тайландка и бразилка.
Транссексуална кралица`2009 г. е сериозна титла в страна като Тайланд, където транссексуалността се вписва в обществения пейзаж, а толерантността е закон по отношение на много практики, смятани в други страни за асоциални, деградиращи и дори незаконни. Милиони тайландци, предава АФП, наблюдаваха спектакъла, предаван на живо по телевизията от курорта Патая, станал известен в чужбина заради издигането на бизнеса със секс до ниво, граничещо с индустриализацията. Наградата за Харуна е 10 000 долара, една година безплатен престой в хотел и бон от 500 долара за естетична хирургия. Но дори и в Тайланд, където сексуалните отношения са освободени от моралните бариери, тегнещи в Запада, транссексуалните имат проблеми. Те не могат да сменят личните си документи като в някои западни държави. Някои закони ограничават възможностите за оперативна намеса. Тайландската Мис Трансексуална Сорави Нати, на 21 г., дори е получила повиквателна за армията./БГНЕС

Патая / Тайланд

Няма коментари:

Публикуване на коментар

space4men@gmail.com