понеделник, 30 ноември 2009 г.

Космите

Космите

Все по-малко неща остават, които да отличават женте от мъжете. Нека космите останат една такава разлика. За какво ми е мъж, ако краката му ще са по-гладки от моите? Аз с мъж ли съм или с ..гол охлюв? Мъже, очаква се да имате косми поне по ръцете и веждите, разбирам, че имате толкова много свободно време, но не прекалявайте. Прилагам списък за гласуване кое трябва да се маха и кое не, започваме от горе надолу:

1. коса10831 223x300 Космите

2. косми по врата

3. косми по гърба, хахаха, извинете, не се сдържах

4. косми по гърдите

5. оппа, забравихме главата – брада

6. вежди

7. в носа

8. под мишниците

9. ръце

10. около достойнството, J

11. дупе

12. крака

Оле, не се бях замисляла колко косми може да има човек! И така, хора, очаквам вашите предложения. Да си представим колко кофти ситуация може да бъде докато целуваш любимия и да ти се заплете някой косъм в устата, иууу.

Най-добре би било някакво средно положение между горила и медуза…Хаха, или да си представим варианта човечеца да е заложил да махне номера 1, 4, 6, 9, 12 и да остави всичко останало, каква карикатура само! Иначе космите са признак на мъжественост уж, имаше нещо свързано с тестостерона… А прекаленото окосмяване се води за болест – хипертрихоза. Това звучи като някакъв паразит, иууу.

Докато правих редовното си проучване по темата попаднах на доста забавни мнения.

“…Приятелят ми е бих казала доста окосмен, навсякъде. Дори когато облече риза космите му палаво стърчат от якичката й, обожавам това…”

„…Веднъж правих кола маска на мъжа си и един негов приятел. Приятелят му така пищя, че по едно време мъжа ми седна до него и се държаха за ръце. Процедурата продължи 2 часа и половина общо и накрая и двамата се зарекоха, че никога повече няма да се подложат на това…”

„…След малък инцидент реших да обезкосмя приятеля си по интимните части. Резултата беше добър,обаче опитния обект след известно време започна интензивно да се чеше и периодично да мрънка,че космите вече растат и го боде, задират му на гащите, не можел място да си намери. Но пък като ме види въоражена с някакви обезкосмяващи средства веднаа си намира спешна работа и се пообръсва…”

Момичета, не постъпвайте така с по-косматите си половинки, зорлем да ги правите хомо, нищо де, казват че от един път …. не се ставало.

burt reynolds directv Космите


Space4men

Няма коментари:

Публикуване на коментар

space4men@gmail.com