четвъртък, 19 ноември 2009 г.

Скандален филм за хомосексуализма в ислямските страни ще покаже на 28 ноември 2009 г. Чешкият център в София !

Целуващи се мюсюлмани в документалния "Джихад за любов" доказват, че хомосексуализмът и ислямът са съвместими.

Чешкият център показва филм за гейовете и исляма !

15:05 18-11-2009 Димитър Николов

Лео ди Каприо кани Горбачов на разговор за климатичните промени !

Скандален филм за хомосексуализма в ислямските страни ще покаже на 28 ноември 2009 г. Чешкият център в София. Прожекцията на "Джихад за любов" е в рамките на второто издание на фестивала "Един свят". Кинопанорамата е посветена на документални филми за човешките права и тази година неин фокус ще бъде човекът и неговите чувства. Фестът се открива на 23 ноември 2009 г. с филма на Леонардо ди Каприо "11-ият час". В него той кани лидери като Михаил Горбачов и учени като Стивън Хоукинг да говорят за глобалното затопляне.

Мартин Иванов от института "Либера" пък ще покаже как ритъмът на барабаните обединява хората по целия свят със своя спектакъл "Дръм съркъл" на 27 ноември в Чешкия център. Преди откриването на фестивала ще има природозащитна акция пред Дома на киното.

От 8 до 13 декември 2009 г. пък новите бг игрални и документални филми ще се прожектират в Ню Йорк на седмия фестивал на българското кино в града. На него ще гостуват творци като Явор Гърдев, Камен Калев, Иглика Трифонова, Гергана Плетньова и Мартичка Божилова, а американците ще видят почти цялата ни нова филмова продукция - "Източни пиеси", "Дзифт", „Козелът”, "Прогноза", "Раци", "Джазта праста" и "15".новинар

space4men

Няма коментари:

Публикуване на коментар

space4men@gmail.com