петък, 22 януари 2010 г.

Непалска туристическа агенция се обърна към хомосексуалистите, които искат да се разходят на слонски гръб след сватбата си !

Брачни пакети за хомосексуалисти !

Непалска туристическа агенция се обърна към хомосексуалистите, които искат да се разходят на слонски гръб след сватбата си.

Агентите на „Розовата планина“ обещават да се погрижат за ваканционните нужди на празнуващите щастливото събитие хомосексуални двойки. Агенцията е основана от трима непалски хомосексуалисти, включително Сунил Бабу Пант – единственият гей-член на парламента. Пант се надява агенцията да привлече вниманието на богати гейове и лесбийки към хималайската страна, в която се намира връх Еверест, но все още се възстановява от десетилетна гражданска война. „Ще се погрижим да няма дискриминация срещу тях в Непал“, обеща той и им предложи да опитат интересни спортове като рафтинг, трекинг и сафарита в джунглата. Освен това се предлагат сватбени пакети за еднополови двойки, които искат да проведат сватбата си на екзотични места като Еверест, или да организират сватбени тържества. Хомосексуалността остава табу в Непал, но страната се отнася все по-добре към гейовете през последните години. Туризмът допринася за 4% от БВП на Непал и правителството се надява до 2011 г да удвои броя на туристите. /Ройтерс

Катманду / Непал

space4men

Няма коментари:

Публикуване на коментар

space4men@gmail.com