четвъртък, 25 март 2010 г.

Редовно трябва да се гълта сперма ! Полезно е !

Оралната л.бов лекува гастрит и язва !


:::

КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКАТА !

:::


:::

1.Оралната л.бов укрепва венците и намалява риска от кариес.
С.ермата съдържа ценни минерали,които укрепват венците.Тя изобилства от цинк и калций,които възстановяват зъбния емайл по-добре от всяка паста за зъби.Учените са узтановили,че оралният с.екс два пъти в седмицата намалява риска от кариес с 40 на сто.

:::

2.ОЛ увеличава гърдите.

С.ермата съдържа активното вещество простагландин,което се съдържа в редица тъкани и течности в тялото.Когато попадне в организма,то стимулира изработването на женски хормони,вкл.чително естроген.При жените той не само подобрява състоянието на кожата и косата,но и увеличава обема на гърдите и на бедрата.Ефектът е впечатляващ и конкурира работата на пластичните хирурзи.Ефектът обаче се постига само,ако жената гълта с.ермата.

:::

3.ОЛ помага за отслабване.

Учените твърдят,че 26 минути френска л.бов гори калории,равняващи се на една голяма пица.53 минути орални ласки,прикл.чили с оргазъм,унищожават три хамбургера и пакет чипс.

:::

4.ОЛ лекува гастрит и язва.

Оралният с.екс стимулира нервните окончания на устните и способства за отделянето на хормона окситоцин,който действа разпускащо.Лекарите отбелязват също,че с.ермата съдържа липиди и аминокиселини,които лекуват проблеми със стомаха,предизвикани от стрес - гастрит,колит,язва.

5.ОЛ помага за зачеване.

При ОЛ жената поглъща малки или големи дози от ДНК на партньора си.При бъдеща бременност това помага на плода да се закрепи за матката.Понякога след оплождането не заработва механизмът на "разпознаване" на белтъците на партньора и плодът се отхвърля.При постоянен контакт със с.ермата обаче организмът привиква към нея,а имунната система не възприема белтъците като чужди.

Вестник "Галерия",25 - 31 март 2010 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

space4men@gmail.com