петък, 29 януари 2010 г.

Всеки втори мъж бил пробвал ласките на друг свой събрат

Всеки втори мъж у нас е пробвал мъжки ласки !

Мариана Атанасова

Наближава втори февруари. Лично за мен- малко спорна дата. Какво празнуваме тогава? Празник на мъжа. Нека, трябва да има такъв празник. Да, обаче, жените се ядосали и решили да пуснат грозния слух, че тогава празнували гейовете. Типично. След празника на Клара Цеткин явно някои глупави и тесногръди дами не могат да преглътнат простичкия факт, че и мъжете имат право да празнуват. Онези със обратни наклонности – също. Дали в този дух на размисли не би следвало 2 февруари да е неработен ден и да се обяви за национален празник? Все пак погледнато социологически и чисто статистически – последните не са никак малко. Съмнявам се това да се случи…

Днешните ми разсъждения имат съвсем друга посока. Посока, която беше предначертана от едно интервю на Елза Парини. Най-успелият травестит на България. С какво е успял, не е много ясно. Знам само, че от време на време се опитва да пее. И се явява подправка на всяко едно по-нестандартно парти. Според Елза всеки втори мъж бил пробвал ласките на друг свой събрат. Честно казано, не съм шокирана. Почти не познавам жена, която да не го е правила с друга жена, особено ако е пила малко повече. По принцип сексът между две жени, както любовта между тях, се приема малко по-благосклонно, дори на моменти прекалено естетски, отколкото съвкуплението между двама Адамовци. Аз нямам нищо против – харесвам гейвете, но не й педерастките номера.

Права е Елза, че българският мъж е комплексиран. Не са малко мъжете, които познавам, и не малка част от тях са по-скоро с пораснал клитор, отколкото мъже. И ПМС-то при тях минава много трудно. На всичкото отгоре са и хомофоби. „Мани ги тия гейове, бе“, а в същото време свършват, докато си представят как някой ги оправя отзад… Въпрос на възпитание. Сексуално сме почти толкова задръстени, колкото и политически. И все още сме в преход… Обществото ни е нестабилно. Спомнете си само реакциите, които предизвикаха гей-парадите в София. Но от друга страна нямаме нищо против един зле образован ром с гейски наклонности да води свое вечерно шоу. Гледаме го, цъкаме възмутено, но въпреки това се кълчим на песните му. Търпим и Слави с неговите педерастки номера… Колко са феновете на Азис? И колко на БТР, например?
Ами политиката? Пълно е и с травестити, и с гейове. Да не говорим за двуякото излъчване на Цецка Цачева и Кристалина Георгиева – мъжки момичета отвсякъде.

Вместо заключение ще припомня само, че според православния календар на 2 февруари се пада Сретение Господне или Зимна Богородица – един от най-женските дни по църковния канон. Странно ли е тогава, че втората дата от февруари носи толкова интересен заряд в себе си?

space4men

Няма коментари:

Публикуване на коментар

space4men@gmail.com